مرجع دانلود مقاله , تحقیق و جزوه های دانشگاهی
دسته بندی محصولات

دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی

دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی

 

 

 

 

 

 

دانلود مقاله کار آفرینی درصنایع غذایی

 

فهرست :

عنوان                                                                     صفحه

بخش اول: مقدمه                                                              6

پوکی استخوان بیماری خاموش                                              6

  بخش دوم :  کلیات درباره شرکت                                        10

خلاصه فعالیت تعاونی                                                                    10

تاریخچه شرکت                                                                  11

تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی                                              15

چارت سازمانی                                                                   16

بخش سوم: آزمایشگاه                                                        17

خطوط تولید                                                                       20     

مراحل پاستوریزاسیون شیر                                                  20

تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه                                          21

مراحل ساخت کره پاستوریزه                                                32

خط تولید دوغ پاستوریزه                                                      33

مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده                                       33

خط تولید کشک مایع                                                            34

مراحل تولید پنیر پیتزا                                                          36

خط تولید ماست خامه ای                                                      38

بخش چهارم : انبار                                                           39

انبار های سرپوشیده                                                            39

انبار های باز                                                                      39

وظایف انباردار                                                                   39

انواع موجودی های انبار                                                       40

کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی                        42

مدارک خرید                                                                      44

تحویل کالا به انبار                                                               44

تحویل دائم                                                                        45

نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار                                  45

در خواست کالا و مواد از انبار                                                        46

تحویل وخروج کالا ازانبار                                                     47

کارتکس انبار                                                                     51

گزارش موجودی از انبار                                                      53     

اصول ایمنی و حفاظت انبار                                                   54

بخش پنجم : مقدمه                                                             56

عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش                                    57

بازاریابی و تبلیغات                                                              58

 مزایای تبلیغات                                                                   59

وظایف مدیر بازاریابی و فروش                                              60

بخش ششم : دایره سرپرستی                                                        61

نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم                         61

اصول مدیریت و سرپرستی                                                   62

واحد خرید مواد                                                                  65

خرید های داخلی                                                                 66

در خواست خرید مواد                                                                   66

سفارش کالا به فروشنده                                                       67

بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده                                    68     

بخش هفتم : گردش حساب های صنعتی                                  69

فهرست حساب های ترازنامه ای                                             70

فهرست  حساب های سود و زیانی                                          72

بهای تمام شده کالای فروخته شده                                          73

هزینه ها                                                                           74

سایر درآمدها                                                                    74

کسور درآمد                                                                      74

سیستم حسابداری صنعتی کارخانه                                         74

کنترل مواد                                                                        78

کسر و اضافات مواد                                                            80

عوامل بهای تمام شده مواد اولیه                                            82

نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار                                              84

هزینه های مشترک و فرعی کارخانه                                        85

کنترل هزینه های دستمزد                                                     87

حسابداری حقوق و دستمزد                                                  89

دستمزد اوقات تلف شده                                                       90

پاداش کارکنان                                                                   91

ذخیره دستمزد ایام مرخصی                                                 91

توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه                        94

پرداخت مساعده                                                                 95

انحرافات حقوق و دستمزد                                                     96

کنترل سربار کارخانه                                                           97

برآورد هزینه های سربار.                                                     97

تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه                           100

بخش هشتم  :         واحد تعمیرات                                                 101

نگهبانی                                                                             101

نتیجه گیری وجع بندی                                                                   102

منابع و ماخذ                                                                                       105

 

 

بخش اول :

مقدمه:

به نام خالق هستي كه شير را نوشيدني گوارا گردانيد تا اهل ايمان را عبرتي از قدرت لايزال او باشد و بهشتيان را به نهرهاي آن وعده داد تا لذت رضوان خويش را كامل گرداند.

اگرچه اين نوشيدني حيات بخش، منبع غني از تركيبات مورد نياز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه اي از اسرار اين غذاي كامل را كشف و به جوامع ارائه مي دهند متاسفانه به دليل عدم آگاهي مصرف سرانه آن در ايران حدود نصف استانداردهاي مطلوب مي باشد.

پوكي استخوان –  بيماري خاموش :

زنان هشت برابر بيشتر از مردان دچار پوكي استخوان مي شوند:

به اعتقاد محققان، احتمال دچار شدن به پوكي استخوان در موارد زير بيشتر است:

سن بيش از 50 سال، زن بودن، يائسگي، نخوردن يا كم خوردن لبنيات، قرار نگرفتن در معرض نور مستقيم خورشيد، جثه كوچك،پوست روشن،ورزش نكردن،سيگار كشيدن، استفاده دراز مدت از داروهاي ضد انعقاد(كوروتون)، داشتن افراد مبتلا به پوكي استخوان در ميان خويشاوندان، استفاده از غذاهاي پر نمك،نوشيدن الكل و قهوه زياد و بعضي از اختلالات هورموني مانند پركاري تيروئيد و كم كاري غدد جنسي.

درپوكي استخوان ، استخوان ها به شدت شكننده مي شوند و ممكن است با ضربه هاي كوچك و حتي خود به خود بشكنند،كلسيم در اين ميان براي بازسازي و استحكام استخوان از اهميت ويژه اي برخوردار است. اگر كلسيم بدن كافي نباشد استخوان پوك و شكننده مي شود. پوكي استخوان علامتي ندارد. يك نكته بازدارنده در جهت اطلاع از اين بيماري اين است كه معمولا شخص بعد از شكستگي به وجود آن پي مي برد. در بعضي از افراد پوكي استخوان به صورت خميدگي ستون فقرات بروز مي كند. بهترين روش تشخيص پوكي استخوان سنجش تراكم استخواني (رانسيتو متري) است كه  با نظر پزشك صورت مي گيرد.

پوكي استخوان به راحتي قابل پيش گيري است : ورزش و فعاليت بدني، عدم مصرف سيگار، روزانه حداقل ده دقيقه در معرض نور خورشيد قرار گرفتن و از همه مهمتر استفاده از مواد حاوي كلسيم به ويژه لبنيات از مهم ترين عوامل مؤثر در پيش گيري از اين بيماري پر هزينه است.

نياز به كلسيم در سنين مختلف متفاوت است. در نوجواني ، بارداري و دوران شيردهي اين نياز با خوردن 3 الي 4 ليوان شير و ماست در هر روز تامين            مي شود. از لحاظ ميزان كلسيم يك ليوان شير معادل يك ليوان ماست و برابر 45 الي 60 گرم پنير(اندازه دو قوطي كبريت) است. پژوهشگران به تازگي دريافته اند يك فنجان ماست 35 درصد بيشتر از يك فنجان شير كلسيم دارد.                   

  • شير مايع سفيد رنگي است كه در اثر دوشش حيوانات شيرده سالم به دست مي آيد. رنگ شير در حالت طبيعي سفيد كدر است كه در صورت بالا بودن چربي آن كمي زردرنگ شده و در اثر گرفتن چربي يا افزودن آب به آن كمي به سمت آبي ميل مي كند، كه البته عوامل ديگري نظير نوع تغذيه ، فصل و... نيز تا حدي در اين امر مؤثر مي باشد. بو و طعم شير نيز در اثر تماس با ظروف كثيف يا تغذيه نا مناسب حيواني و يا فسادهاي ميكروبي و شيميايي مي تواند تغيير كند.

در ميان غذاهاي مختلف كه روزانه به مصرف انسان مي رسند  بدون شك شير مناسب ترين و متعادل ترين تركيب را دارا مي باشد و به همين دليل است كه معمولا شير را غذاي كامل مي نامند. شير هر يك از پستانداران بهترين غذا براي نوزاد همان پستاندار مي باشد و عملا نمي توان هيچ غذايي را جانشين آن قرار داد . بررسي ها نشان مي دهد كه طولاني ترين عمرها در اكثر كشورهايي ديده مي شود كه مقدار مصرف روزانه شير مردم آن زياد است. تركيب شير تحت تاثير عوامل مختلف از جمله نژاد، فصل، تغذيه و ... تغيير مي كند .

در خصوص ارزش تغذيه اي شير نكته حائز اهميت آن است كه علاوه بر بالا بودن مقدار مواد مغذي در شير، كيفيت اين تركيبات نيز به گونه اي است كه به بهترين وجه ممكن مورد استفاده بدن قرار مي گيرد. به عنوان مثال ضريب هضم چربي شير 100 درصد مي باشد و پروتئين هاي شير نيز داراي ضريب هضم 95 تا 98 درصد بوده و تمامي اسيدهاي آمينه مورد نياز بدن را تامين مي نمايند. هم چنين شير منبع اصلي كلسيم و فسفر در رژيم غذايي است و در صورت حذف لبنيات از رژيم غذايي ، براي جبران كمبود اين دو تركيب لازم است كه مقادير زيادي سبزيجات و ميوه جات استفاده شود، از بين املاح، مقدار آهن در شير كم است و لازم است كه در نوزاداني كه منحصرا با شير تغذيه مي نمايند، اين كمبود جبران شود. از نظر ويتامين ها نيز شير حاوي مقادير قابل توجهي از انواع ويتامين ها به ويژه ويتامين هاي (A) و گروه (B) بوده و مي تواند درصد قابل توجهي از نياز روزانه را بر طرف سازد.

قند موجود در شير ، لاكتوز نام دارد كه بعضي از بزرگسالان قادر به هضم آن نبوده و در نتيجه در هنگام مصرف شير دچار عوارضي نظير نفخ ، دلپيچه و اسهال        مي گردند. چنين افرادي يا بايد مقادير كم شير را با فواصل زماني مصرف نمايند و يا از فرآورده هايي نظير پنير و ماست كه داراي لاكتوز كمي مي باشند استفاده كنند.

نكته مهم در خصوص شير آن است كه بالابودن ميزان مواد مغذي در آن باعث       مي شود كه شير به عنوان يك محيط مناسب و ايده آل جهت رشد و فعاليت انواع ميكروارگانيزم ها درآيد به گونه اي كه اگر مدت كوتاهي به حال خود رهاشود،فاسد شده و علاوه بر تغييرتركيبات آن، خطر ايجاد مسموميت را نيز خواهد داشت.

براي جلوگيري از اين امر رعايت 2 نكته ضروري است:

شير از ابتداي دوشش تا هنگام مصرف بايد در دماهاي پائين نگهداري شود، هرچه دماي نگهداري شيربالاتر باشد سرعت رشد و فعاليت باكتري ها نيز بالاتر رفته و در نتيجه شير زودتر فاسد مي شود. حتي بعد از پاستوريزاسيون يا جوشاندن نيز لازم است كه شير در يخچال نگهداري شود.

بايد توجه داشت كه كاهش دماي شير فقط سرعت فعاليت باكتري ها را كم مي كند ولي قادر به از بين بردن آنها نيست بنابراين لازم است كه با استفاده از حرارت تمامي ميكروب هاي بيماري زا و حداكثر ميكروبهاي غير بيماري زاي شير را از بين مي برد.

بخش دوم :

کلیات در رابطه با شرکت :

كارخانه فرآورده هاي لبني كلات( لبنوش) سهامي خاص يكي از مراكز توليد         مهم ترين مواد غذايي در كشور مي باشد. اين كارخانه و ساير كارخانجات توليد كننده محصولات لبني در استان خراسان زير نظر مستقيم شركت تعاوني توليد كنندگان فرآورده هاي لبني پاستوريزه خراسان قرار دارد. شركت تعاوني توليد كنندگان محصولات لبني در سال 71 با همكاري جهاد كشاورزي و اداره كل تعاون استان خراسان جهت ارائه خدمت به واحد هاي فرآوري لبنيات پاستوريزه و تامين نياز آن ها و فروش توليداتشان تشكيل گرديد و هم  اكنون 45 كارخانه را در استان خراسان تحت پوشش خود دارد.

خلاصه فعاليت هاي تعاوني:

1) تهيه و تامين مواد اوليه مورد نياز اعضاء

2) تهيه ماشين آلات وتجهيزات مورد نياز واحدهاي  توليدي از داخل و خارج كشور.

3) برگزاري سمينارهاي علمي، تخصصی و كلاس هاي آموزشي جهت ارتقاي علمي .         4) فني مسئولين كنترل كيفيت واحدهاي تحت پوشش در داخل يا خارج از كشور.

5)ارائه خدمات مشاوره اي به واحد هاي در حال تاسيس و بهره برداري.

6)پذيرش عامليت توزيع پنيريارانه اي در استان خراسان.

7)پيگيري جهت تحويل 30/0 از علوفه تخصيصي به استان، به منظور تحويل به دامداران طرف قرارداد كارخانجات.

8) احداث و اداره كارخانه توليد ظروف يكبار مصرف و بسته بندي كره در اوزان 10 تا 25 گرمي باسرمايه گذاري بالغ بر 3000000000 ريال با همكاري سيستم بانكي.

9) كمك به توزيع شير يارانه اي و شير مدارس.

10) ايجاد فروشگاههاي عرضه مستقيم كالا به منظور فروش محصولات لبني پاستوريزه توليدي اعضا.

تاریخچه شرکت فرآورده های لبنی لبنوش :

تعداد کارکنان

برق

زیر بنا

مساحت زمین

زمین

ساختمان

ارزش ماشین آلات

سرمایه گذاری مستقیم

20نفر

50کیلو وات

1700متر مربع

4000متر مربع

40000000

75500000

95100000

257250000

كارخانه توليد فرآورده هاي لبني پاستوريزه لبنوش واقع در استان خراسان رضوي شهرستان كلات بخش زاوين با مشخصات ذيل در سال 1368 تاسيس گردید.

محصولات اصلی                    ظرفیت                     واحد

 

 

پنیر سفید                                 30                              تن

خامه پاستوریزه                          42                             تن

کره پاستوریزه                           50                              تن

محصولات جانبی  :   

پنیر پیتزا،پنیر ورقه ای، انواع ماستهای کم چرب و خامه ای ،کشک مایع،دوغ

شركت سهامي خاص بوده و تعداد شركا 5 نفر مي باشد و تمام سرمايه توسط مؤسسين تامين شده است.

35/0 سهام اين شركت در ابتداي تاسيس در حساب مخصوص در بانك سپرده شده است ، شركت از تاريخ 1/2/1369 براي مدت نامحدودي تشكيل شده است.

شركت به موجب اساسنامه از اركان زير تشكيل شده است:

الف) مجامع عمومي    ب) هيئت مديره    ج) بازرسان

حدود اختيارات و وظايف شركت به شرح مقرر در اساسنامه است و موارد سكوت اساسنامه طبق قانون تجارت لازم الاجرا است.

مجامع عمومي عبارتند از:   

1- مجمع عمومي عادي      

2- مجمع عمومي فوق العاده

طبق اساسنامه شركت مجمع عمومي عادي براي اتخاذ تصميم نسبت به موارد ذيل تشكيل مي شود:

بررسي و اتخاذ تصميم نسبت به خط مشي و برنامه فعاليت شركت.

انتخاب مديران و بازرسان و تعيين حقوق و مزايا و حق حضور آنان.

رسيدگي به ترازنامه و حساب سود و زيان سال مالي و اخذ تصميم راجع به تقسيم سود.

تعيين روزنامه كثيرالانتشاري كه آگهي هاي دعوت به مجمع عمومي و اطلاعيه آن شركت بايستي در آن درج شود( كه روزنامه تعيين شده روزنامه صبح ايران "خراسان" مي باشد).

اخذ تصميم در مواردي كه از طرف هيات مديره يا بازرسان پيشنهاد مي شود مشروط بر اين كه حدود صلاحيت مجمع عمومي فوق العاده باشد.

اخذ تصميم در مواردي كه در قانون تجارت پيش بيني شده است.

مجمع عمومي فوق العاده براي موارد زير در اساسنامه تعيين شده است:

هرگونه تغيير در اساسنامه

افزايش و يا كاهش سرمايه

انحلال شركت و نحوه تصفيه آن

تعيين تكليف شركت در صورتي كه بيش از نصف سرمايه شركت از بين رفته باشد.

در اساسنامه شركت آمده است كه مجمع عمومي عادي هر سال تا آخر تير ماه بايد تشكيل شود و نسبت به ترازنامه و سود و زيان سال قبل و تصميم سود ويژه و ساير مطالبي كه در دستور جلسه و تكاليفي كه در اساسنامه مقرر داشته تشكيل    مي گردد و در مواقع لزوم جلسات مجتمع عمومي به طريق فوق العاده تشكيل        مي گردد.

موضوع شركت انجام امور توليد ي فرآورده هاي لبني پاستوريزه و واردات ماشين آلات و لوازم يدكي مورد نياز كارخانه مي باشد.

اساسنامه شركت مشتمل بر 71 ماده و 8 تبصره در تاريخ 1/2/69 به تصويب مجمع عادي صاحبان سهام شركت رسيده است.

تنظیم دوایر به تولیدی و خدماتی

 

 

 

 

 

       دوایر تولیدی                                           دوایر خدماتی

دایره تولید پنیر پیتزا                                        انبارداری  

دایره تولید پنیر سفید                                      حفاظت و تعمیرات

دایره تولید خامه قنادی شیرین شده                   کنترل کیفیت(آزمایشگاه)

دایره تولید دوغ پاستوریزه                              فروش و بازار یابی

دایره تولید کشک مایع                                   حسابداری مالی، حقوق و دستمزد

دایره تولید کره پاستوریزه                               حسابداری صنعتی

دایره تولید ماست خامه ای                              سرپرستی

                                                                  ابدارخان

چارت سازمانی شرکت فرآورده های لبنی لبنوش

بخش سوم

آزمايشگاه:

آزمايش جهت خريد شير:

اول هر روز كه شير خام توسط فروشندگان شير به كارخانه تحويل مي شود قبل از هر فعاليتي ابتدا آزمايشگاه وظايف خودش را به ترتيب زير انجام مي دهد.

قيمت شير فروشندگان بر اساس اسيديته شير، دانسيته، دما  و درصدچربي سنجيده    مي شود.

اگر اسيديته بالاي 18 باشد شير درجه 2 است و اگر اسيديته بين 18 و 16 باشد شير درجه 1 خواهد بود. اگر اسيديته شير بالاي 18 باشد هر كيلوگرم شير 1500 ريال واگر اسيديته شير بالاي 18 باشد قيمت هر كيلوگرم شير 2000 ريال خواهد بود.

دستگاه لاكتوزاسكن 8 فاكتور از شير را آزمايش مي كند:ابتدا مقداري شير را خوب هم مي زنند سپس شير داخل لوله آزمايش دستگاه ريخته مي شود. دانسيته طبيعي،درصد آب،درصد چربي، ماده خشك،پروتئين،دما و... توسط اين دستگاه سنجيده مي شود. دانسيته طبيعي بايد بين 028/1 تا 031/1 درصد استاندارد باشد. اگر دانسيته پايين تر از اين رنج استاندارد باشد مشخص مي گردد كه فروشنده به شير آب اضافه كرده است و اگر بالاتر از اين رنج استاندارد باشد، احتمالا چربي شير توسط فروشنده گرفته شده است. درصد چربي شير به طور طبيعي بايد بين 2/3 يا 4/3 درصد باشد.

براي سنجيدن درصد چربي مي توان از بطري مترهم استفاده كرد:

ابتدا داخل بطري متر 10 سي سي اسيد سولفوريك ريخته مي شود به اضافه 11 سي سي شير و يك سي سي الكل آميليك . بعد از اين كه اين مايع خوب حل شد آن را داخل دستگاه سانتي فيوز قرار داده و بعد از 5 دقيقه چرخش در دور ثابتي چربي شير جدا شده و بالاي اسيد و آب قرار مي گيرد و درصد چربي با توجه به شماره اي كه بطري متر اعلام مي كند شناسايي مي شود.

روش دوم براي سنجيدن دانسيته( روش ژربر) :

از دستگاه لاكتوز دانسيمتر استفاده مي شود داخل مزور*** شير و دانسيمتر را داخل مزور معلق كرده درصد دانسيته پس از معلق شدن دانسيمتر داخل مزور نشان داده مي شود.

روش اندازه گيري اسيديته شير(ترشي شير):

داخل شير 10 سي سي شير ريخته خوب آن را هم مي زنند سپس " منول چتال اين " را به آن اضافه مي كنند. سپس « سود » را قطره قطره به مايه مي افزايند، و قتي شير تغيير رنگ داد و به صورتي كم رنگ تبديل نشد مقدار سود مصرفي را در 9 ضرب مي كنند و اسيديته شير به دست مي آيد.

بعد از اينكه نتايج آزمايش هاي انجام شده روي شير به تائيد سرپرست آزمايشگاه رسيد به دست مسئول خريد مي رسد و مسئول خريد با تاييد و يا اجازه مدير عامل اقدام به خريد اصلي ترين ماده خام كارخانه مي نمايد.

آنچه گفته شد آزمايشاتي است كه براي خريد شير انجام مي شود اما مهندسين آزمايشگاه وظايف ديگري را هم بر عهده دارند كه به اختصار در ذيل آمده است:

آزمايش كنترل كيفي و كمي كليه محصولات:

قبل از توليد، حين توليد و بعد از توليد كليه مواد و محصولات آزمايش و كنترل      مي شود تا از حد مطلوب و فرمول مربوط گذر نكند و همه مراحل براساس استانداردها انجام مي شود.

آزمايش كنترل كيفيت براي تمامي محصولات انجام مي شود. مهم ترين آزمايشاتي كه انجام مي شود به صورت زير است:

آزمايش اسيديته براي دوغ و ماست انجام مي شود.

براي توليد خامه شيرين شده آزمايش اسيديته ميزان چربي صورت مي گيرد.

مهم ترين آزمايش براي پنير پيتزا آزمايش ميزان ماده خشك، رطوبت، كليفرم و..    مي باشد.

اين دايره درخواست هاي خريد مواد مستقيم و غير مستقيم و ماشين آلات را دريافت مي كند. سفارشات را خريداري مي نمايد. خريد فقط به خط توليد بستگي ندارد و كليه سفارشات خريد توسط اين دايره انجام مي شود.

دوایر تولیدی (خطوط تولید):

مراحل پاستوريزاسيون شير:

ابتدا شير از مركز جمع آوري به وسيله تانكرهاي 3 جداره استيل كه داراي سردكن هاي مجهز مي باشد از مركز جمع آوري بارگيري و به مقصد كارخانه حمل مي شود. سپس در ابتداي ورود شير ، مسئول كنترل كيفيت (آزمايشگاه) كه حداقل داراي مدرك كارشناس صنايع غذايي مي باشد از شير ورودي نمونه گيري كرده و 8 فاكتور مهم از شير را در طي چند ثانيه آزمايش مي كند. از جمله اين فاكتورها: اسيديته ، دانسيته، درصد چربي، پروتئين، ماده خشك ، نقطه انجماد، آب اضافه شده به شير و ... مي باشد. چنانچه اين فاكتورها داراي استانداردهاي لازم و مطلوب بوده باشد دستور تخليه شير صادر مي شود. پس از نقليه شير به وسيله دستگاه هاي تمام استيل شير از دستگاه *** فاير عبور كرده اجسام غير قابل ديد چشمي از شير خارج شده و به تانكرهاي ذخيره قبل از خط توليد **** مي شود. شير به مرور زمان به دستگاه پاستوريزاتور و از آن جا  جهت جدا سازي چربي شير به دستگاه سپراتور منتقل مي شود . بعد از اين عمل مرحله  پاستوريزه كردن شير به اتمام     مي رسد و جهت توليد محصولات كارخانه از جمله انواع پنير،پنير سفيد،پنير پيتزا، پنير ورقه اي ، پنير رنده اي ، دوغ، خامه قنادي شيرين شده ، خامه صبحانه ، كره، كشك مايع، انواع ماست ، ماست خامه اي و ماست كم چرب آماده مي باشد. بنا به دستور و اجازه مدير داخلي كارخانه شير به خطوط توليد انتقال مي يابد.

 

تعداد صفحات:110

متن کامل را می توانید دانلود نمائید چون فقط تکه هایی از متن در این صفحه درج شده (به طور نمونه) و ممکن است به دلیل انتقال به صفحه وب بعضی کلمات و جداول و اشکال پراکنده شده یا در صفحه قرار نگرفته باشد که در فایل دانلودی متن کامل و بدون پراکندگی با فرمت ورد wordکه قابل ویرایش و کپی کردن می باشند موجود است.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 5,200 تومان

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file61_1790598_3100.zip129.4k





دانلود مقاله پروژه مالي ریسندگی

دانلود مقاله پروژه مالي ریسندگی       دانلود مقاله پروژه مالي ریسندگی(تولید نخ)  کلیاتی در راستای شناسایی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید 1-2- تعریف ویژگی ها و مشخصات فنی محصول پوشاک و منسوجات یکی از اساسی ترین نیازهای اولیه انسان ها را تشکیل می دهد و میزان مصرف آن حداقل تا سطح معینی از درآمد یکی از شاخص های دهنده میزان توسعه یافتگی و اجتماعی کشورهای جهان می باشد .از آن جایی که مصرف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,200 تومان